За Керамопласт ЕООД – производител на керамика от Троян

Керамопласт ЕООД – производство и търговия с битова и сувенирна троянска керамика

Керамопласт ЕООД е производител на керамика от Троян, в чиято продуктова гама присъстват основно изделия, които могат да се окачествят като битова и сувенирна троянска керамика.

Фирмата е създадена през 1991 година, когато започва да произвежда продукцията си главно като допълнение към интериора на битово обзаведени механи и ресторанти. В последствие, производствената дейност се разраства и Керамопласт ЕООД започва серийно производство, артикулите от което се предлагат на крайния потребител на българския пазар, а и на чужденци като сувенири и спомени от Троян и България.

Предлагат се повече от 80 модела произведения на битовата керамика и сувенирната керамика. Цветовата гама е разнообразна, но декорацията винаги се придържа към автентичната за този тип изделия. Основно се произвеждат гювечи, гювечета, сачове, гърнета, пахари, чинии, купи, салатиери, чаши, кани, комплекти.

За да е винаги в полза на клиента, каквато е и основната фирмена политика, Керамопласт предлага възможността за производство на керамика от Троян по поръчка на клиента.

Производство на троянска керамика

Салфетници от Керамопласт ЕООД

Салфетници от Керамопласт ЕООД

Производството на троянска керамика се осъществява в модерно оборудвана база, където специалисти следят за оптималното съотношение между спазването на традиционните характеристики и съвременните тенденции. Служителите притежават професионален опит от по над 20 години, което ги прави вещи в избора на най-подходящите видове глина и глазура, за да се направят най-висококачествените керамични изделия.

Гаранция за качеството е и фактът, че изделията на Керамопласт ЕООД са сертифицирани в оторизирани лаборатории за вредни емисии. Така фирмата показва своята ангажираност към развитието на най-съвременните насоки в икономическите процеси.

Троянска керамика от Керамопласт ЕООД

Троянската керамика от Керамопласт ЕООД е търсена стока не само в България, но и в много държави по света, тъй като този вид автентични български изделия на занаятчийството са добре познати навсякъде. Техният уникален стил и способността им да придават уют ги прави една от търсените стоки що се отнася до украса на интериора.