Сервизи от керамика от Троян – чаши, кани, комплекти

Керамични чаши

Сервизи от керамика от Троян – чаши, кани, комплекти

Керамични изделия и комплекти за трапезата – ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Едни от най-търсените изделия от продуктовата гама на ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД са сервизите от керамика от Троян, както и отделните им части – керамични чаши и кани. Други продукти с подобен вид и стилистика са дребните детайли от сервизите като солници, купички за сосове, салфетници и т.н. Тук се включват и сервизите за чай и кафе, които съдържат чайници от керамика, малки канички и захарници.

Някои от комплектите керамични изделия представляват пълно обзавеждане за нуждите на трапезата на ресторанти и битови механи. Фирмата дава възможност за поръчка на керамика от Троян, които могат да бъдат стандартни или с форми по индивидуално желание (стига те да са технологично възможни за изпълнение).

Разгледайте галерията със снимки, за да се запознаете визуално с част от артикулите на фирмата или прочетете текстовото описание по-долу:

Характеристики на керамичните сервизи и чаши от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Керамичните сервизи и чаши от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД притежават следните основни характеристики:

  • Произвеждат се от висококачествена глина, което ги прави здрави и издръжливи а атмосферни условия.
  • Покрити са с качествени глазури, което ги предпазва, а и им придава един наистина завършен вид.
  • Цветовата гама е разнообразна – основата е кафява, както повелява традицията, а шарките отгоре са цветни. При някои от изделията преобладават жълтите тонове, при други – зелените или сините, но акцентът винаги е върху усещането за естествена земна тоналност. Не случайно при оцветяването на най-разпространения вид шарки не се включват осезаемо големи цветни петна – така се запазва основният кафяв цвят, а нюансите на декорацията са просто акценти.
  • Част от чашите си имат чинийки, а други не, в зависимост от предназначението им – за кафе, за чай, за сок или за алкохол.

Не се колебайте да се свържете с ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД на посочените координати в секция Контакти, за да получите пълна информация относно предлаганите сервизи за хранене от керамика, както и за начините за покупката или поръчката им.