За ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – производител на керамика от Троян

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – производство и търговия с битова и сувенирна троянска керамика

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД е производител на керамика от Троян, в чиято продуктова гама присъстват основно изделия, които могат да се окачествят като битова и сувенирна троянска керамика.

Фирмата е създадена през 1991 година, когато започва да произвежда продукцията си главно като допълнение към интериора на битово обзаведени механи и ресторанти. В последствие, производствената дейност се разраства и ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД започва серийно производство, артикулите от което се предлагат на крайния потребител на българския пазар, а и на чужденци като сувенири и спомени от Троян и България.

Предлагат се повече от 80 модела произведения на битовата керамика и сувенирната керамика. Цветовата гама е разнообразна, но декорацията винаги се придържа към автентичната за този тип изделия. Основно се произвеждат гювечи, гювечета, сачове, гърнета, пахари, чинии, купи, салатиери, чаши, кани, комплекти.

За да е винаги в полза на клиента, каквато е и основната фирмена политика, Керамопласт предлага възможността за производство на керамика от Троян по поръчка на клиента.

Производство на троянска керамика

Салфетници от Керамопласт ЕООД

Салфетници от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Производството на троянска керамика се осъществява в модерно оборудвана база, където специалисти следят за оптималното съотношение между спазването на традиционните характеристики и съвременните тенденции. Служителите притежават професионален опит от по над 20 години, което ги прави вещи в избора на най-подходящите видове глина и глазура, за да се направят най-висококачествените керамични изделия.

Гаранция за качеството е и фактът, че изделията на ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД са сертифицирани в оторизирани лаборатории за вредни емисии. Така фирмата показва своята ангажираност към развитието на най-съвременните насоки в икономическите процеси.

Троянска керамика от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Троянската керамика от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД е търсена стока не само в България, но и в много държави по света, тъй като този вид автентични български изделия на занаятчийството са добре познати навсякъде. Техният уникален стил и способността им да придават уют ги прави една от търсените стоки що се отнася до украса на интериора.