Керамични изделия от Троян – битови и сувенирни керамични изделия

Керамични гювечета

Керамични съдове от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – гювечи, гювечета, сачове, гърнета

Изработка и търговия с керамични съдове за готвене от троянска керамика

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД се занимава с изработка и търговия с керамични съдове за готвене от троянска керамика – гювечи, гювечета, сачове, гърнета. Произвеждат се различни размери и шарки с класически форми или поръчкови, по желание на клиента. Приложението им е основно за готварски цели, но всеки от тях може да се използва и за съхранение на хранителни продукти или за поднасяне на храна на масата, например гозби, кисело мляко, десерти, лед.

Continue reading “Керамични съдове от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – гювечи, гювечета, сачове, гърнета” »

Керамични чаши

Сервизи от керамика от Троян – чаши, кани, комплекти

Керамични изделия и комплекти за трапезата – ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Едни от най-търсените изделия от продуктовата гама на ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД са сервизите от керамика от Троян, както и отделните им части – керамични чаши и кани. Други продукти с подобен вид и стилистика са дребните детайли от сервизите като солници, купички за сосове, салфетници и т.н. Тук се включват и сервизите за чай и кафе, които съдържат чайници от керамика, малки канички и захарници.

Някои от комплектите керамични изделия представляват пълно обзавеждане за нуждите на трапезата на ресторанти и битови механи. Фирмата дава възможност за поръчка на керамика от Троян, които могат да бъдат стандартни или с форми по индивидуално желание (стига те да са технологично възможни за изпълнение).

Continue reading “Сервизи от керамика от Троян – чаши, кани, комплекти” »

Керамични чинии

Керамични изделия от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери

Изделия от керамика от Троян предназначени за хранене и поднасяне на храна

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД предлага на българския пазар керамични изделия предназначени за хранене и поднасяне на храна – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери.

Продуктовата гама е изключително разнообразна, като фирмата предлага възможността за поръчка на количества и модели по индивидуална заявка (с единственото условие те да са технологично изпълними).

Continue reading “Керамични изделия от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери” »