Керамични изделия от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери

Керамични чинии

Керамични изделия от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери

Изделия от керамика от Троян предназначени за хранене и поднасяне на храна

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД предлага на българския пазар керамични изделия предназначени за хранене и поднасяне на храна – чинии, купи, пахари, салатиери и фруктиери.

Продуктовата гама е изключително разнообразна, като фирмата предлага възможността за поръчка на количества и модели по индивидуална заявка (с единственото условие те да са технологично изпълними).

Вижте снимки с най-разпространените модели, след което можете да се запознаете с описанието на характеристиките на продукцията по-долу:

Характеристики на керамичните изделия от Керамопласт ЕООД

Характеристиките на керамичните изделия от Керамопласт ЕООД са обусловени както от традициите за производството им, така и от функционалността на всеки конкретен съд.

Основно фирмата предлага следните изделия от керамика от Троян:

  • Битова керамика – съдове с функционално предназначение за частни домове, заведения и хотели
  • Сувенирна керамика – чинии за украса, които могат да се поставят на лавица или да се закачат на стената като акценти към цялостната визия на интериора.
  • Чинии с различен диаметър както за хранене, така и като поставка за чаши за кафе и чай – 10 см, 20 см, 22 см, 25 см.
  • Чинии с различна форма – кръгли, елипсовидни, плоски, дълбоки.
  • Салатиери с дръжки или без.
  • Пахари с различен диаметър и дълбочина.
  • Фруктиери – керамични изделия за поднасяне на плодове.
  • Купи за супа, кисело мляко и други.

Разнообразието на керамичните чинии и пахари в продуктовата гама на Керамопласт ЕООД е осезаемо. Присъстват разнообразни форми, цветове и декоративни шарки. Рисунките могат да бъдат класически, розетки, флорални мотиви, концентрични кръгове, сърца, листа, зиг-заговидни форми и декоративни мотиви. Разбира се, във всички керамични съдове се среща характерното за троянската керамика черно-бяло „оченце“.

Изделията от керамика от Троян на Керамопласт се произвеждат от висококачествена глина, декорирани са с бои от реномирани производители и са защитени с първокласни глазури. Това ги прави търсени както от български, така и от чужди клиенти и партньори.