Керамични съдове от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – гювечи, гювечета, сачове, гърнета

Керамични гювечета

Керамични съдове от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД – гювечи, гювечета, сачове, гърнета

Изработка и търговия с керамични съдове за готвене от троянска керамика

ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД се занимава с изработка и търговия с керамични съдове за готвене от троянска керамика – гювечи, гювечета, сачове, гърнета. Произвеждат се различни размери и шарки с класически форми или поръчкови, по желание на клиента. Приложението им е основно за готварски цели, но всеки от тях може да се използва и за съхранение на хранителни продукти или за поднасяне на храна на масата, например гозби, кисело мляко, десерти, лед.

Вижте снимки с различните артикули от продуктовата гама и се запознайте с описанието на различните видове керамични съдове от ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД

Размери гювечи и гювечета

Размерите гювечи и гювечета варират от най-малките до най-големите, чието производство е технологично възможно.

  • Гювечета – 0,5 л., 1 л.,
  • Малки гювечи – 1,5 л., 2 л., 3 л., 4 л., 5 л.
  • Големи гювечи – 6 л., 7 л., 8 л., 10 л., 11 л., 12 л.
  • Гювечи и гювечета по поръчка с размер на клиента.
  • Гърнета – размерите зависят от предназначението им – за основно ястие, за десерт, за гарнитури и сосове, за лед и т.н.
  • Сачове по стандарт или по заявка.
  • Други продукти от керамика за печене – гондоли и керемиди

Керамичните съдове за готвене и поднасяне на храна са един от най-продаваните продукти, заради тяхната функционалност, съчетана с неповторимия ефект и емоцията от традиционното им излъчване. Затова ДОНКОВСКИ 54 – ЕООД ги изработва като част от серийното си производство. Най-често са с класическа шарка с кафява основа, но се предлагат и в преобладаващо сини, зелени и жълти тонове.

Размерите им могат да са обусловени от стандартната форма, но могат да бъдат и по-широки или по-високи. Има модели с капаци, с дръжки или без.

Не се колебайте да зададете своите въпроси относно предлаганите керамични съдове или начините за продажба и поръчка, като използвате координатите публикувани в секция Контакти в сайта.


1 Comment

Mr WordPress

03/02/2015 at 12:28 pm

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.